Medijacija, motivacija, komunikacija

Kroz dosadašnje iskustvo i analizu poslovanja u Srbiji, primećeno je da se psihološki, kao i drugi problemi zaposlenih reflektuju na kolegijalne odnose, a isto tako i da se dinamika međuljudskih odnosa odražava na psihološko stanje pojedinca. Sve to, posledično, utiče na individualni radni učinak, kao i na produktivnost i ostvarenje ciljeva samog preduzeća.

Pošto većina firmi u Srbiji nema mogućnost stalnog zapošljavanja psihologa koji bi vodio računa, kako o mentalnom zdravlju pojedinca, tako i o međuljudskim odnosima zaposlenih, nudimo Vam mogućnost angažovanja naših psihologa koji će svojim stručnim znanjima omogućiti da Vaša kompanija dobije maksimalno od zajedničkog rada svih zaposlenih.

Dosadašnja istraživanja su pokazala da postoje značajne prednosti zbog kojih se preporučuje da psiholog nije stalno zaposlen i samim tim nije deo kolegijalnog tima konkretnog preduzeća. Na taj način psiholog-saradnik potpuno nepristrasno obavlja svoj zadatak bez straha od posledica. Takođe, zbog delikatnosti nekih situacija i pristupa poverljivim informacijama i preporučljivo je da psihološko savetovanje ne treba voditi unutar firme. Angažovan na ovaj naćin psiholog ima mogućnost da na objektivan i neutralan način, sagleda situaciju unutar organizacije i u skladu sa tim ponudi adekvatnu stručnu pomoć i posredno na taj način, omogući kvalitetnije i efikasnije poslovanje samog preduzeća.

Saradnja sa našom firmom u ovoj oblasti omogućava Vam stalnu dostupnost naših psihologa Vašoj organizaciji i mogućnost da oni kontinuirano prate i adekvatno reaguju na stalne i novonastale probleme.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram