O nama

Kompanija Merit plan osnovana je 2009. godine na inicijativu grupe profesionalaca iz oblasti ljudskih resursa. Do sada je održano više stotina treninga / radionica / sesija u kojima je učestvovalo nekoliko hiljada korisnika. Merit plan ima stalni godišnji rast u oblasti pružanja HR usluga (ljudski resursi) na teritoriji Srbije, a tokom poslednjih godina aktivnosti su proširene na teritoriju Bosne i Hercegovine i Evropske unije.

Naš tim

Merit plan tim je sastavljen od iskusnih profesionalaca sa dugogodišnjim praktičnim iskustvom u oblastima u kojima obavljaju konsultantske usluge. Naši treneri poseduju iskustvo u praktičnom radu za oblasti u kojima drže treninge i imaju višegodišnje praksu držanja obuka i radionica. Po potrebi angažujemo predavače i konsultante iz regiona sa kojima imamo dugoročnu uspešnu saradnju.

Naš moto

Mi ne radimo za Vas, mi radimo sa Vama!

Naše polje ekspertize se može razvrstati u sledećih 5 segmenata:

HR usluge

Obavljamo sledeće aktivnosti: izrada sistematizacije, regrutacija i selekcija, ispitivanje zadovoljstva zaposlenih, procena zaposlenih, postavljenje ciljeva (KPIs), evaluacija zaposlenih, pravljenje razvojnih planova, izrada platnih razreda, unapređenje organizacione kulture, koučing menadžera i podrška psihologa.

Mobilni HR

Mobilni HR je program koji je namenjen kompanijama koje nemaju sektor ljudskih resursa (HR), a imaju potrebu da im konkretnu aktivnost ili kompletno uvodjenje svih HR aktivnosti i procesa obave stručna lica.

Treninzi | obuke | radionice | sesije | evaluacije

Održavamo sledeće vrste obuka za menadžere i zaposlene:

1

Kompanijske obuke

po zahtevu kompanija klijenata na tražene teme

2

Individualne obuke

individualno kreirane i namenjene zainteresovanim pojedincima za 1-na-1 obučavanje

3

Evaluacije projekata obuke

evaluacije programa obuke po zahtevu donatora
U 2012 godini šest modula obuka kompanije Merit plan sertifikovano je od strane ICIP-EU, Nacionalne agencije za regionalni razvoj i Ministarstva finansija i privrede Republike Srbije.

HR Akademija

HR Akademija je škola za razvijanje i usavršavanje veština i znanja u oblasti HR-a. Programi Akademije su namenjeni svima koji žele da se bave HR-om- od početnika do eksperta!

Poslovno obrazovni filmovi

Filmovi su bazirani na dugogodišnjem iskustvu u sprovođenju obuka i edukacijama zaposlenih u različitim kompanijama. Izraz su naše želje da omogućimo zabavne i besplatne poslovne obuke široj populaciji! Pogledajte naše dugometražne poslovno obrazovne filmove „Poslovno ponašanje” i „Uspešan prodavac”!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram