Vesti | Aktuelno

Uspešno smo realizovali projekat sa Elektroprivredom Republike Srpske

mar 2021.Merit plan je angažovan od strane EPRS- Trebinje da radi na programima za unapređenje poslovanja organizacije u oblasti kadrovske politike.

Otvorena Merit plan Akademija za HR

jan 2020.Nakon dugogodišnjeg rada u oblasti edukacije i ljudskih resursa osnovali smo HR AKADEMIJU za sve koji su zainteresovani da počnu da se bave HR-om ili da usavrše svoja znanja iz obe oblasti!

Napisali smo scenario za film „Ja kao preduzetnica“

dec 2019.Naši konsultanti su angažovani da napišu scenario za poslovno obrazovni film „Ja kao preduzetnica“ u okviru projekta Znanjem do cilja pod pokroviteljstvom Ministarstva za inovacije i tehniloški razvoj.

Projekat “Znanjem do cilja” održan i 2019 godine!

nov 2019.Bilo nam je zadovoljstvo da budemo ponovo angažovani na projektu „Znanjem do cilja - Kurs za preduzetnice”!

Merit plan prijatelj fondacije „Budi srećan”

jan 2019.Kompanija Merit plan je uključena u rad fondacije i podržava razvojne i humanitarne aktivnosti. Tu smo kao dobar saradnik, pouzdan partner i pravi prijatelj!

Uspešno smo realizovali projekat Ministarstva za inovacije i tehnološki razvoj

dec 2018.Projekat „Znanjem do cilja” obuhvatio je različite obuke namenjene preduzetnicama i realizovan je kroz 25 predavanja koje su održali naši treneri.

Merit plan podržao Međunarodni dan devojčica

apr 2017.Cilj projekta je da se devojčice osnaže prilikom odabira budućih profesija i da im se da podrška da izaberu buduće zanimanje u skladu sa ličnim afinitetom.

Među prvima u regionu radimo sa klijentima po principima Integralne teorije organizacionog razvoja

jun 2016.Uručen sertifikat 03. juna 2016. Najnapredniji modeli razvoja zaposlenih i organizacija potiču iz Integralne teorije.

Merit plan član Nordic Business Alliance

dec 2015.Postali smo deo nordijske poslovne alijanse koja okuplja kompanije koje žele da promovišu nordijske vrednosti poput inovativnosti, otvorenosti, poverenja i odgovornosti i da šire poslovnu kulturu i znanja iz nordijskih zemalja.

Saradnja sa Singidunum univerzitetom

sep 2015.Obeležavamo dve godine uspešne saradnje sa Singidunum univerzitetom.

Kompanija Merit Plan ušla u uži izbor za „Nacionalnu nagradu za društveno odgovorno poslovanje 2014“

mar 2015.Ponosni smo što je naše angažovanje u ovom pravcu prepoznato i dalje ćemo ulagati energiju u društveno korisne stvari!

Naš projekat Mobilno HR odeljenje predstavljen na IDEA akademiji

feb 2015.U velikoj sali akademije održana je prezentacija programa Mobilno HR odeljenje, kao i mini edukacija na temu „Inicijativa – karika koja nedostaje“ uz prigodan koktel za sve prisutne.

Potpisivanje memoranduma o saradnji sa Regionalnim centrom za društveno ekonomski razvoj – Banat

sep 2014.Kompanija Merit plan d.o.o., na svečanosti održanoj 26.09.2014. u Zrenjaninu, potpisala Memorandum o saradnji u okviru projekta pod nazivom “Obrazovanjem do lakšeg zapošljavanja”(„Education to Easier Employment – E3")

Creative Business Cup

jul 2014.Posebno nam je zadovoljstvo da se nalazimo među 5 najboljih timova koji će predstavljati Srbiju.

Premijera filma „Uspešan prodavac “

apr 2014.Premijera našeg drugog poslovno-obrazovnog filma pod nazivom „Uspešan prodavac“ održana je 02.04.2014. u prostorijama IDEA Akademije u Beogradu.

Radionica na Filozofskom fakultetu

jun 2013.Kompanija Merit plan je 21. i 29. juna 2013.godine u saradnji sa Centrom za razvoj karijere studenata Filozofskog fakulteta održala besplatnu radionicu "Trening za trenere" za sve zainteresovane studente.

Merit plan na Future Leaders Forum-u

mar 2013.Prvi dan Future Leaders Forum-a - Start Up Forum održan je 13.03.2013. u Domu omladine Beograda gde je kompanija Merit plan imala predavanje na temu POSLOVNO PONAŠANJE

Merit plan obavio finalnu evaluaciju programa obuke za podoficire

mar 2013.Kompanija Merit plan je angažovana od strane Nordijske inicijative (kraljevine Danska, Švedska i Norveška) da obavi finalnu evaluaciju programa obuke za podoficire PRISMA koja je sprovelo Ministarstvo odbrane Republike Srbije.

Premijera filma „Poslovno ponašanje“

dec 2012.Premijera poslovno-obrazovnog filma „Poslovno ponašanje održana je 26.12.2012. u prostorijama Geneks Male Kule u Beogradu. Detaljnije

Izbor mladog preduzetnika Beograda 2012.

dec 2012.Merit plan je sponzor II nagrade na izboru NAJBOLJEG MLADOG PREDUZETNIKA BEOGRADA koji se, pod pokroviteljstvom Skupštine grada Beograda i Privredne banke Beograd.

Sertifikacija

nov 2012.Merit plan dobio sertifikaciju od ICIP EU, NARR i Ministarstva finansija
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram