Uspešno smo realizovali projekat Ministarstva za inovacije i tehnološki razvoj

Projekat „Znanjem do cilja” obuhvatio je različite obuke namenjene preduzetnicama i realizovan je kroz 25 predavanja koje su održali naši treneri.

Projekat „Znanjem do cilja - Kurs za preduzetnice” predstavlja zajednički projekat Ministarstva za inovacije i tehnološki razvoj, Grada Beograda, Kancelarije za mlade grada Beograda i kompanije Interlink business centar. Poverenje za realizaciju kursa za preduzetnice ukazano je našoj kompaniji i uspešno smo realizovali 25 predavanja.

U periodu od 13.11. do 17.12.2018., održali smo ukupno 50 časova obuke. Tim trenera kompanije Merit plan je organizovao i vodio predavanja koja su se prenosila online putem streaming-a, a koja su bila na različite teme iz oblasti komunikacije, liderskih veština, marketinga, nabavke, etike i drugog. Cilj kursa bio je da se osnaže buduće preduzetnice, da im se pruže potrebna znanja iz različitih oblasti i da se podstaknu da započnu sopstveni biznis. 545 učesnica je položilo završni ispit i dobilo sertifikat.

Ponosni smo na naše preduzetnice i želimo im svu sreću i uspeh u radu!

Objavljeno dec 2018.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram